Axmarby Intresseförening

Föreningen, som är ideell och opolitisk, skall bevaka frågor av gemensamt intresse för de bofasta i Axmarby, t ex. frågor om samhällsservice m.m. vilka underlättar att bo eller etablera sig i byn. Vidare ska föreningen ta initiativ till trivselfrämjande åtgärder för såväl bofasta som sommargäster i Axmarby.

Vi har en egen föreningslokal på Axmarstig 53, ”gamla skolan”. Där har två whiteboardtavlor satts upp, det finns projektor (kanon) och filmduk samt en musikanläggning. Vi har byggt en scen för att kunna ha olika arrangemang, som till exempel; födelsedagskalas, bröllop, sketcher, uppträdanden, olika typer av underhållning, mat och dans.

Föreningslokalen går att hyra, även om man inte själv är medlem i föreningen. Mer detaljer om vår verksamhet, hur du blir medlem och villkor för uthyrning går att hitta på vår hemsida.

Förutom föreningslokalen, arrenderar vi en åker, belägen bredvid Axmarby gamla skola. Den är för ändamål som spel av fotboll, brännboll och andra aktiviteter.

Föreningen underhåller även grillplatsen, bouleplan och badstranden vid hamnen. Vi hamnen finns en friggebod som används som omklädningsrum, förråd, samt scen vid, av föreningen arrangerade, trubadurkvällar.

Kontakt: ordförande Ralf Åkerblom, 076-147 59 59.

Vi har även en sida på Facebook